Isa in 2015Terugblik op de Emmaschool door Isa van Staalduinen uit groep 8B (bovenste rij in het midden)

In groep 1 hadden wij juf Patricia. Ik weet nog dat zij soms als schilder de klas binnenkwam, toen ging ze een verhaal vertellen over die schilder. Dat vond ik altijd helemaal geweldig.

Groep 2 hadden we juf Ingrid. Met juf Ingrid gingen we altijd op een heel groot papier op de muziek achtjes tekenen. Ik was altijd heel tevreden op  mezelf als ik dan klaar was!

Groep 3 hadden we eerst juf Jolien. Die ging verhuizen. Toen kwam juf Jessica. We kregen dan een soort kaart met een bij erop. Als je een vraag had mocht je die dan in de lucht houden.

In groep 4 hadden we juf Karin en juf Marlies. Dat jaar bestond de Emmaschool 100 jaar! Ik vond dat de juffen heel mooi verkleed waren en wou dus per se naast een juf op de foto.Isa in 2011b

Groep 5 hadden we juf Cora en juf Marja. Ik vond dat juf Cora altijd heel leuk verhalen kon vertellen. Van juf Marja vond ik dat ze super mooi kon schrijven.

Groep 6 hadden we nog een keer juf Marja met juf Ruth. Dat was het eerste jaar dat we huiswerk kregen. Ik dacht dat het super leuk was! Maar hoe meer je kreeg hoe minder ik het vond...

Groep 7 hadden we juf Ciska en meester Fabian. Met juf Ciska gingen we altijd leuke dingen knutselen. Meester Fabian had steeds weer een nieuwe manier om ons te laten schrikken...

Groep 8 hadden wij meester Vermaak en meester Van Asperen. Dit vond ik het leukste jaar. We hadden dit jaar veel computerles, tekenen, eindmusical, kamp, enz.