Anne_van_den_Berg

Mijn herinneringen aan de Emmaschool.

Ik vond de Emmaschool een hele leuke school.

Het leukst vond ik het kamp in groep 7 en groep 8.

Ik weet ook dat we een paar keer per jaar naar de kinderboerderij gingen en daar dan proefjes deden over bijen en wespen en allemaal van dat soort dieren maar we mochten na afloop ook nog wel een de kinderboerderij zelf in en dan gingen we naar de konijntjes en in de speeltuin spelen.

In groep 6 gingen we met meester Middel en de andere klas naar het Archeon dat is een park dat gaat over de Prehistorie en over de Middeleeuwen. Toen gingen we boogschieten, kanoen, brood bakken en in oude winkeltjes en huisjes kijken. Dat was echt een heel leuk park!! We zijn ook met de verjaardag van meester Middel naar De Speeldernis gegaan. Dat was ook een heel leuk uitje.

In groep 7 en 8 zijn we op kamp gegaan. Het was heel gezellig om met elkaar in de Blauwe Schuur te slapen. We gingen in groep 7 heel vaak het bos in om opdrachten te doen we gingen toen bijvoorbeeld luisteren naar de geluiden die je allemaal hoort in het bos ( bijna niets ´t was heel stil ). Maar in groep 8 waren we iets vaker bij de Blauwe Schuur zelf. Toen we op kamp waren was meester Van Asperen jarig en toen kregen we allemaal een stuk taart en in de avond hadden we een casino-avond dat was heel grappig. We probeerden altijd over te lopen naar de jongens en andersom maar dat mislukte altijd. De meisjes gingen soms wel naar de meiden in de tent (er sliepen ook kinderen in een tent want er was in de schuur zelf te weinig ruimte ).

Ik heb hele leuke herinneringen aan de Emmaschool overgehouden!!!

Groetjes,

Anne van den Berg