Iedere dinsdag halen we op de Emmaschool geld op voor onze adoptiekinderen (via stichting Compassion): Kemcy Pierre uit Haïti en Rita Gaisie uit Ghana.

{gallery}/adoptiekinderen/adoptiekinderen_2{/gallery}

De kinderen van de Emmaschool hebben twee kinderen geadopteerd via Compassion, Rita en Kemcy. Ze hebben beiden een briefje gestuurd.

Kemcy uit Haïti bedankt ons voor de brief en de foto’s die we hebben gestuurd. Hij vond het leuk ze te krijgen. Hij heeft een fijne zomervakantie gehad. In september is hij weer begonnen op school. Kemcy vraagt zich af hoe het met ons gaat. Hij gaat iedere zaterdag naar de club. Daar kijken ze graag tekenfilms.

Dit is de tekening die Kemcy voor ons heeft gemaakt:

kemcy 10 2014

Ook Rita, uit Ghana, heeft ons geschreven. Ze zegt dat ze vooruitgaat in de dingen die ze leert. Ze vindt het erg leuk om naar de kerk te gaan. Ook Rita heeft een tekening gemaakt:

rita10 2014

De kinderen van de Emmaschool hebben twee kinderen geadopteerd via Compassion, Rita en Kemcy. Ze hebben beide een briefje gestuurd.

Rita

Rita uit Ghana bedankt voor onze hulp. Ze hoopt dat het goed zal blijven gaan op school. Ze doet iedereen de groeten. Rita doet graag klusjes in het projectcentrum. Dit is een tekening van haar:rira

Kemcy

Kemcy uit Haïti bedankt voor de brief die hij van ons kreeg. Hij vond het leuk wat van ons te horen. Hij vraagt hoe het met onze families gaat. Hebben wij nu vakantie? Hij heeft een prachtig schooljaar gehad en voetbalt nu veel met zijn vriendjes. Een probleem is dat de gewassen slecht groeien, omdat het niet regent op Haïti. Zijn lievelingskleur is groen en zijn favoriete dier een paard.kemcy02112012